Официално: ЦСКА има нов спортен директор


Официално: ЦСКА има нов спортен директор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2048 0

ЦСКА официално обяви нов човек в щаба си. Италианецът Кристиано Джарета е новият спортен директор на "червените". 50-годишният специалист официално парафира своя договор и занапред ще работи за армейския клуб.

Джарета е бивш футболист, който след края на кариерата си завършва реномираната треньорска школа в Коверчано. Има солиден ръководен опит през последните години, като е заемал поста на спортен директор в Новара, където вкарва тима в Серия А, Удинезе и Асколи.

До скоро бившият шеф в Удинезе бе спряган за същия пост, но в големия съперник Левски. В крайна сметка той бе назначен на "Българска армия", където по спортните въпроси ще работи с Любо Пенев, Люпко Петрович и Пламен Марков.

В същото време Левски от своя страна може да се похвали с нов спортен директор в най-скоро време. След като на Герена пристигна бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев, още едно голямо име от Разград скоро ще стане част от "сините". Кой е спряган за нов спортен директор на Левски може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички