Ивелин Попов с нов коментар за националния отбор и шанса да се завърне на клубно ниво в България


Ивелин Попов с нов коментар за националния отбор и шанса да се завърне на клубно ниво в България
Снимка: Ilian Telkedzhiev / Lap.bg

1858 0

Бившият футболист на България и настоящ на руския Сочи - Ивелин Попов, даде интервю пред "БНТ", в което разкри колко пъти е получавал обаждания от националния отбор и заяви, че "не става само с млади футболисти":

"Само един път са ми звънели, повече разговори не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, но засега са в застой".

"Не става само с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време успя тогава да ни кали", каза Попов, който има 90 мача с екипа на "лъвовете".

34-годишният футболист бе попитан и дали има шанс да се завърне на клубно ниво в България: "Има варианти, но на този етап самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане, или не".

"В последните няколко мача бях на скамейката, онзи ден влязох за 2 минути срещу ЦСКА Москва, но това са вижданията на треньора, а аз съм професионалист. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви оплаквания от коляното след операцията", заяви още Ивелин Попов, който за последно отбеляза гол срещу Химки на 16 август!

В тази статия пък можете да разберете на кое място е България в ранглистата на ФИФА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички