Неделев с поглед към мачовете докрая: За един от трите се изказа по-специално


Неделев с поглед към мачовете докрая: За един от трите се изказа по-специално
Снимка: Ludogorets.com

2362 0

Полузащитникът на Лудогорец - Тодор Неделев, бе определен за "Играч на мача" при разгромното 5:0 при домакинството на Ботев Враца от 19-ия кръг на Първа лига. 

Легендата на Ботев Пловдив се радва, че в последно време получава повече игрово време в шампионата и вече гледа към последните три срещи до края на календарната година. 

Става въпрос за домакинства на Локомотив Пловдив и Нордселанд за Купата на България и Лига на конференциите и шампионатната визита на ЦСКА. Именно като "труден" определи Неделев гостуването на 31-кратните шампиони. 

Коментарът на Неделев

"Първото полувреме отборът на Ботев Враца седя по-добре. През второто показахме мощта, която имаме в предни позиции. Можеше да отбележим още голове, но сме доволни.

Тежко е да играеш през 3-4 дни, има мачове от Европа, за които се налага да пътуваш. Всяко нещо оказва умора, но сме професионалисти. Затова има 20 футболисти, че и повече. Ако има изморен – да го сменят.

Надявам се, имаме три мача до края на годината. От утре се подготвяме за Локо Пловдив, след това много тежък мач с ЦСКА в София и след това мач за излизане от групите на Лига на конференциите с Нордселанд.

Дава ми се шанс да играя. С всеки мач подобрявам формата си и да ме виждат зрителите в познатата форма. Надявам се да взема участие в следващите мачове", обясни полузащитникът пред медиите.  

Вижте уникалния гол на Тодор Неделев срещу Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички