В ЦСКА започнаха с трансферите: Посочиха изхода на доскорошен твърд титуляр?


В ЦСКА започнаха с трансферите: Посочиха изхода на доскорошен твърд титуляр?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

19593 0

Зимната пауза в родния футбол наближава, а с нея и новия трансферен прозорец. ЦСКА вече чертае плановете си за него, а на "Армията" изглежда започнаха и с решенията.

Доскорошният титуляр и капитан на "армейците" - Мено Кох, е сигурен напускащ Борисовата градина. Това твърди "Мач Телеграф". От информацията става ясно, че централният бранител категорично не попада в плановете на "червените" оттук нататък.

Ситуацията със защитника

Нидерландецът се ползваше със сериозно доверие на старта на кампанията. Той дори грабна капитанската лента още с пристигането на Нестор Ел Маестро. В редица срещи обаче не убеди с изявите си и все по-често започна да остава на резервната скамейка.

Кох не скрил недоволството си от своя статут на влизащ в последните минути на мача играч. Ръководството на клуба от своя страна не желае да плаща на състезател, от когото не се нуждае.

Бранителят щеше да си тръгне още по време на летния трансферен прозорец. Неговият договор изтичаше, но самият той се съгласи на голямо понижаване на заплатата си, за да остане. Това се и случи, подписвайки нов контракт с продължителност от 1 година. По всичко личи обаче той няма да бъде изпълнен.

Междувременно "армейците" взимат мерки след скандал с част от звездите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички