Истерия за билети! Феновете на ЦСКА разграбват хартийките за мача с Берое (СНИМКА)


Истерия за билети! Феновете на ЦСКА разграбват хартийките за мача с Берое (СНИМКА)
Снимка: http://cska.bg/

8585 0

ЦСКА подновява битката за първото място в Първа лига с двубой срещу Берое. "Армейците" имат за какво да са оптимисти, заемайки челото в таблицата на родния елит, докато старозагорци се опитват да излязат от кризата.

Определено, друг повод за радост за "червените" е дългоочакваното завръщане на организираните привърженици на трибуните. Преди дни лидерите на Сектор "Г" обявиха, че прекратяват бойкота си, изразяващ се в неприсъствие на мачовете, пренасяйки се на стадиона.

Не отне дълго на по-крайните запалянковци на 31-кратния шампион да се мобилизират, за да дадат нужната подкрепа на футболистите на Саша Илич в никак леката битка със "заралии". 

Въпреки лошото време, в социалните мрежи се появиха снимки от различни фенски организации, показващи солидно количество закупени билети за двубоя. Очаква се желаещите да присъстват на срещата да бъдат значително повече от отпуснатия лимит ценни книжа от Берое.

"Армейците" винаги се радват на изключителна подкрепа в своите гостувания, а част от най-ярките примери са именно в този град. През 2016-а година родният гранд е изпратен във "В" група. Въпреки това, той стига до полуфинал за Купата на България именно срещу Берое. Поради небивал интерес, първата среща в Стара Загора принуждава ръководството на "заралии" да отпусне в пъти повече от първоначално уговорените билети за гостуващите запалянковци. Към момента няма информации тази практика да бъде повторена. 

Вижте: Берое с информация относно билетите за двубоя с "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички