Край на бойкота: Феновете на ЦСКА се завръщат в "Сектор Г"


Край на бойкота: Феновете на ЦСКА се завръщат в "Сектор Г"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2140 0

Феновете на ЦСКА, които обявиха бойкот заради ръководството на тима и оставиха празен "Сектор Г" през пролетния полусезон , се завръщат отново на стадиона. Това стана ясно след публикация в страницата във Facebook - "Трибуна Сектор Г".

Припомняме, че привържениците изразиха гласно несъгласието си с управлението на настоящите шефове на "Армията", като ги обвиниха, че нямат ясна визия как трябва да изглежда клубът. От новата декларация става ясно, че не са доволни от промените през последната половин година, но все пак отново ще присъстват на футболните срещи. 

"Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно", пишат запалянковците.

Ето и цялото съобщение от "червените" фенове без редакторска намеса:

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!".

По-рано пък се появи информация, че датата за двубоя между Левски и ЦСКА ще бъде сменена - вижте подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Шампионска лига

Българин от Левски е вкарвал повече от Ерлинг Холанд в мач от евротурнирите

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изуми футболния свят, след като снощи допринесе с 5 гола за успеха...

Реклама
Най-четени новини

виж всички