Интервю на Ивелин Попов набира популярност: ЦСКА е най-известният клуб в Европа


Интервю на Ивелин Попов набира популярност: ЦСКА е най-известният клуб в Европа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

16873 0

Една от настоящите звезди на Левски - Ивелин Попов, който е юноша на клуба и с минало в Литекс, бе сред най-коментираните родни играчи след пропуснатата дузпа в края на последното Вечно дерби при 0:0. 

През последните часове той отново придобива сериозна популярност в социалните мрежи, след като запалянковци на ЦСКА припомнят интервю на бившия капитан на българския национален отбор от декември 2015 година пред bTV.

Попов за ЦСКА, Литекс и Локомотив София

"Не може „А“ група без Локомотив (София), ЦСКА и Литекс. Аз говоря реално, без пристрастия. Всички най-големи футболисти са излезли от ЦСКА. Това е отборът с най-много титли в България, това е отборът, който е най-известен в Европа, има най-големите постижения. И не може бъдещето на този отбор да е неясно вече година", недоумява Попето преди близо 8 години.

Борбата между Литекс и Левски

"Ако бяха зачели гола на Гаджев, мачът в Ловеч за Купата щеше да се развие по друг сценарий. В срещата на „Герена” според мен всичко си е така, както е. Щом се стигна до това изваждане… За мен всяка една такава ситуация е грешна. Може да се действа на емоция, на импулс, на нерви, но като цяло никой не печели от това – нито фена, нито клубните отбори, нито държавата, нито федерацията, абсолютно никой, никой не печели от това", коментира звездата скандалните мачове между Левски и Литекс през 2015 г.

"В Литекс и Левски има играчи, които са колеги в националния отбор, а се псуват… тоа е грозно. Гаджев го познавам от дете, играли сме при юношите. Гледах как след мача скача и се радва. Емоции, нерви, прекалено голяма злоба", добавя Попов пред известната телевизия. 

Вижте как изглежда бъдещето на Николай Михайлов в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички