Интересни имена ще свирят мачовете на ЦСКА и Лудогорец в Европа


Интересни имена ще свирят мачовете на ЦСКА и Лудогорец в Европа
Снимка: Lap.bg, Getty Images / колаж: SportLive

1757 0

На 29 ноември (понеделник) Лудогорец и ЦСКА ще се изправят един срещу друг в дербито на кръга в Първа лига, което ще даде отговор на много въпроси за настоящия сезон 2021/22.

Преди това обаче, двата тима имат мачове в Европа (25.11.) - "армейците" гостуват на Бодьо/Глимт, а "орлите" ще пътуват до Белград за визита на Цървена звезда! Днес станаха ясни и имената на съдиите, които ще ръководят срещите на "зелени" и "червени" в двата турнира - Лига Европа и Лига на конференциите:

29-годишният израелец Игал Фрид ще свири двубоя на ЦСКА срещу норвежците, като това ще бъде негов втори мач в груповата фаза на европейски клубен турнир. Първият му бе разгрома на Тотнъм срещу Мура с 5:1! 

*Интересно е да се отбележи, че Фрид е ръководил мача за Суперкупата на Франция между Лил и ПСЖ (1:0) по-рано тази година! Израелецът е свирил и една среща на България - нулевото равенство в Северна Ирландия през месец март...

Лудогорец ще има трудно гостуване на Звезда, което ще бъде реферирано от Хосе Мария Санчес - испанецът, който бе избран от Ла Лига за последното издание на "Ел Класико" между Барселона и Реал Мадрид!

*Негови помощници ще бъдат Раул Кабанеро и Иниго. Отговорник за ВАР пък ще е Хесус Хил Мансано, а негов асистент - Анхел Невадо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички