След загубата: Станислав Генчев призна за травма на Десподов и за ужасяваща новина


След загубата: Станислав Генчев призна за травма на Десподов и за ужасяваща новина
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2840 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев говори след поражението с 0:2 за неговия тим от ЦСКА 1948. "Орлите" бяха с човек по-малко почти от самото начало и това позволи на опонента им да ги надиграе (ВИДЕО НА ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НА ВЕРДОН). Освен това Генчев разкри много лоша новина, като призна, че има сериозни съмнения, че замененият принудително Бърнард Текпетей ще отсъства за дълго време.

"Въпреки че рано останахме с 10 футболисти... много хора са печелили и с 10 души. Имаме класа и не очаквах противникът да създаде толкова много, а ние не създадохме голови положения. Доста изненадващо за мен бе, че не намерихме пътя към противниковата врата.

Десподов отсъства заради контузия, не е получавал почивка. Не можем да търсим оправдания, ще анализираме причините, за да не се повтарят повече грешки. Текпетей получи удар от противников нападател и има сериозни съмнения, че ще отсъства дълго време. Сисиньо се надявам по-скоро да е готов.

Загубите са част от играта. Трябва да изчистим грешките и да подхождаме по-съсредоточено в следващите мачове" - заяви Генчев.

Старши треньорът на съперника обяснимо бе на обратния полюс и остана доволен от успеха. Киров красноречиво отсече, че нищо не се е случило пред вратата на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички