Кошмари в съблекалнята на Лудогорец: Генчев се видя в чудо преди мачовете със Звезда и ЦСКА


Кошмари в съблекалнята на Лудогорец: Генчев се видя в чудо преди мачовете със Звезда и ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1525 0

Шампионът на България Лудогорец е изправен пред сериозни кадрови проблеми преди изключително важните мачове срещу Цървена звезда (25.11.) и срещу ЦСКА (29.11.), пише днес "Мач Телеграф".

"Орлите" може и да загубиха голяма част от шансовете си да се класират за пролетния дял в турнира Лига Европа, но все още могат да се преборят с Мидтиланд за третото място в Група F, което би ги изпратило на плейоф за 1/16-финалите в Лигата на конференциите.

Що се касае до Първа лига, "зелените" са лидер с 33 точки - четири повече от втория ЦСКА, който обаче има и мач по-малко от тях!

Проблемите за Станислав Генчев започнаха още по време на злополучния мач с ЦСКА 1948, загубен с 0:2 - Сисиньо и Текпетей получиха контузии и от първоначалните прегледи става ясно, че защитникът ще отсъства за период от няколко месеца. Ситуацията с халфа е по-обнадеждаваща, но едва ли ще може да играе футбол в следващата поне една седмица.

От доста време насам пък Антон Недялков също е в лазарета, а друг защитник на Лудогорец - португалецът Жозуе Са, все още се възстановява от травма. Срещу ЦСКА Станислав Генчев няма да може да разчита и на получилия червен картон Вердон и ще му бъде много трудно да сглоби боеспособна защита за дербито от 16-ия кръг в Първа лига...

Хубавата новина в разградския лагер е, че Кирил Десподов и Алекс Сантана изпитват леки болки, но те по-скоро няма да им попречат да играят в гостуването на Цървена звезда и домакинството на "армейците" няколко дена по-късно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички