Инджов: С този президент на БФС няма да се смени шампионът в Първа лига


Инджов: С този президент на БФС няма да се смени шампионът в Първа лига
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4817 0

Строителният предприемач - Юлиян Инджов, който в началото на 2023 година се оттегли от управлението на ЦСКА, сподели вижданията си за случващото се около 31-кратните шампиони на България. 

65-годишният бизнесмен, който между 2016 и 2023 г. разполагаше с 38.1% от акциите на ЦСКА, сподели пред "Тема Спорт", че докато е бил в клуба - ръководството не е успяло да изпълните двете си големи цели (реновацията на стадион "Българска Армия" и шампионската титла).

Мнението на Инджов

Доскорошният собственик на "червените" е категоричен, че България трудно би могла да има нов шампион, докато президент на БФС остава Борислав Михайлов:

"Футболът е пряко отражение на това, което представлява държавата. Така че беше ясно какво ще се случи. И в държавата не могат да сменят главния прокурор, и там не могат да сменят президента на футболния съюз. А това значи, че не може да се смени и шампионът". 

Инджов споделя, че към този момент се е оттеглил от футбола, но никога не е късно отново да започне финансирането на роден клуб. Това обаче ще се случи едва при промяна в управлението на централата, а междувременно ще бъде насреща за ЦСКА:

"Никога не съм отказвал и винаги съм насреща за ръководителите на ЦСКА, Не бих отказал на господин Ганчев, стига да има нужда от помощ. Но мисля, че в момента хората в клуба се справят добре", категоричен е предприемачът

Вижте какви пречки вижда Инджов пред реконструкцията на стадион "Българска Армия"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички