Появи се неочакван претендент от Първа лига за подписа на двама нежелани в ЦСКА


Появи се неочакван претендент от Първа лига за подписа на двама нежелани в ЦСКА
Снимка: Official Facebook page of CSKA Sofia

6070 0

Ужасяващото финансово състояние на Пирин Благоевград не попречи на "орлите" и успяха да се спасят от изпадане във Втора лига. Югозападният тим вече работи по лятната селекция, след като част от актуалните играчи на тима пожелаха да го напуснат.

Харесаните от ЦСКА

Сега от Пирин са се прицелили в двама футболисти на ЦСКА, съобщава "Труд". Оказва се, че "орлетата" се интересуват от привличането на офанзивните играчи - Симеон Александров и Бисмарк Чарлс. 

Родният талант подсили "червените" преди година след силните си изяви със столичния Септември, но до зимата не успя да впечатли и бе върнат в бившия си клуб под наем. 

Сред целите в Благоевград се оказва, че попада и легионерът от ЦСКА - Бисмарк Чарлс. Неговият най-знаменит момент остава попадението му срещу Арда на финала за Купата на България през 2021 г., когато направи разликата между двата тима - 1:0.

Той обаче постоянно лекува контузии и от "Армията" се опитват да намерят нов отбор на ганаеца, който акостира в клуба през 2021 г. До този момент той е изиграл едва 45 двубоя, в които се е отчел с 5 гола и 3 асистенции. 

Голямата въпросителна около играчите остава дали ще бъдат пуснати под наем или контрактите им ще бъдат разтрогнати, за да се присъединят като свободни агенти в Пирин.

Вижте кой футболист в ЦСКА под наем е оставил добри впечатления и ще бъде откупен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички