В Мексико разкриха в каква позиция е ЦСКА около борбата за трансферната си цел


В Мексико разкриха в каква позиция е ЦСКА около борбата за трансферната си цел
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5697 0

Очакванията към действията на ЦСКА по време на летния трансферен прозорец са високи, тъй като информациите са, че куп играчи ще акостират на "Армията", а част от тях ще бъдат откупени.

Жадуваният еквадорец

Един свободен агент обаче прикова вниманието на "червените" и на още няколко тима от Европа и Южна Америка. Става въпрос за еквадорския национал - Майкъл Естрада, който в последно време бе част от мексиканския Круз Арул, но не задоволи с представянето си и ще потърси ново предизвикателство.

Таранът остава сред водещите теми в Северна и Южна Америка, след като отбори от два континента са в борба за правата на Естрада, а от Европа родният ЦСКА и втородивизионен испански тим, който така и не бе назован поименно, също проявяват интерес. 

Изданието El Universo цитира колегите си от вестник Record, които разкриха в коя посока се насочва жадуваният от редица клубове нападател. 

Мнението зад Океана

"Естрада би паснал на мексиканския Пумас, тъй като е свободен агент, но този трансфер може да бъде осуетен, тъй като Емелек вече е в напреднали преговори за привличането на 27-годишния нападател", цитират зад Океана. 

По този начин ЦСКА единствено бива споменаван от чуждестранните издания като първоначален вариант, но към този момент еквадорският Емелек продължава да бъде най-усилено спряган за новия тим на Естрада.

Вижте кой тим от Първа лига се активизира за двама нападатели на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички