Доскорошен собственик на ЦСКА с атака: Държавата не иска клубът да има нов стадион


Доскорошен собственик на ЦСКА с атака: Държавата не иска клубът да има нов стадион
Снимка: CSKA.BG

3910 0

Строителният предприемач - Юлиян Инджов, който в началото на 2023 година се оттегли от управлението на ЦСКА, коментира какво се случва с големия проект за изцяло реновиране на стадион "Българска Армия". 

Специалистът сподели песимизма си по темата, тъй като клубът е бил зависим от държавата и общината и според него те спират "червените" по пътя на осъществяването на мечтата. 

Мнението на Инджов

"Просто всичко зависи от държавата и общината. А когато зависиш от тези два фактора, трудно можеш да постигнеш резултати. Освен това виждате, еколози, природозащитници… Удари под кръста, колкото искате.

Издаването на разрешение за реконструкция на стадион "Българска Армия" не е трудно. Този въпрос няма как да подмине и ЦСКА, и Левски. Просто това е държавна политика. А и смятам, че това не може да стане само с частни средства. Финансирането трябва да е публично-частно. Ако държавата поиска, ще намери начин и ще се осъществи тази реконструкция на „Българска армия“.

Но съдейки от поведението до момента, смятам, че е точно обратното – държавата не иска ЦСКА да има нов стадион. Включително и главният архитект който пред медиите казва: „Аз всичко давам", но вече 10 години не е придвижил Устройствения план на Борисовата градина", коментира предприемачът пред "Тема Спорт".

Вижте как върви борбата на ЦСКА за голямата трансферна цел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички