Има сделка? ЦСКА извади 500 000 евро за желан футболист?


Има сделка? ЦСКА извади 500 000 евро за желан футболист?
Снимка: LAP.bg

11929 0

ЦСКА е напът да подсили редиците си поне още веднъж преди края на летния трансферен прозорец. "Армейците" са решени да привлекат албанския полузащитник Юрген Барди.

Договорка е постигната?

Това съобщава "Gong.bg". От информацията става ясно, че 31-кратните шампиони на България са решени да осъществят и да обявят официално сделката идните дни. Целта е той максимално бързо да влезе в полза на треньора Нестор Ел Маестро.

Задачата на Барди, който се подвизава както в средата на терена, така и като офанзивен халф и централен нападател, ще бъде да подсили една от слабите зони на "червените".

Футболистът има договор с втородивизионния турски Анкара Кеджиоренгюджю, който е малко вероятно да изпълни докрай. Твърди се, че настоящият му клуб ще пожелае около 500 000 евро за правата му.

Кой е Юрген Барди?

25-годишният състезател акостира в турския отбор от Партизани през миналата година. За албанския тим той има на сметката си 210 мача, 23 гола и 23 асистенции, докато за Анкара се отличава с 37 срещи и 10 голови подавания. Изкарва кратък период и в Тузласпор, записвайки 4 попадения и 3 асистенции в 34 двубои.

Същевременно други шестима футболисти от Първа лига са в полезрението на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички