Ахмедов: Когато те иска най-добрият отбор в България, нямаш право да мислиш


Ахмедов: Когато те иска най-добрият отбор в България, нямаш право да мислиш
Снимка: cska.bg

1605 0

Ахмед Ахмедов - зимното попълнение на ЦСКА, най-сетне получи шанс за изява с "червената" фланелка в последния двубой на тима срещу Ботев (Враца) за Купата на България. Той го грабна и осигури победата за "армейците" след гол в последните минути, за да подпечата успеха с 2:1.

"Изчаквах търпеливо своя шанс и знаех, че когато дойде, ще се справя. Радвам се, че успях бързо да вкарам, но повече се радвам, че се класирахме за полуфиналите. Не е моя работа да говоря за това кой играе и кой не. Нормално е да има напрежение, когато резултатите не са задоволителни. Бързо свикнах с обстановката в ЦСКА, момчетата ме приеха много добре. Когато най-добрият отбор в България те иска, нямаш право да мислиш и приемаш веднага" - заяви Ахмедов пред "Тема спорт".

Той обясни и за номера, с който играе - 23. Играчът признава, че той му е бил даден, но няма претенции, защото футболистът играе на терена, а не неговият номер. Междувременно, появиха се информации, че двама от титулярите при "армейците" ще седнат на пейката срещу Берое. По този начин Ахмедов може да попадне в 11-ката. Вижте за кои футболисти става въпрос - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички