ЦСКА ще бъде без Тиаго до края на редовния сезон


ЦСКА ще бъде без Тиаго до края на редовния сезон
Снимка: Официален сайт на Левски

1110 0

Офанзивният халф на ЦСКА Тиаго Родригес ще пропусне мачовете до края на редовния сезон. Той е в родината си Португалия, където се лекува от киста, информира "Тема Спорт". Проблемът тормози играча от над месец и през миналата седмица той замина, за да се консултира с чуждестранен специалист.

В оставащите три кръга от редовния сезон ЦСКА приема Берое утре, гостува на Витоша (Бистрица) на 15 март и приема Локомотив (Пловдив) на 21 март. Следва пауза за националните отбори, а шампионатът се подвовява на 4-5 април. На 7-8 април са полуфиналите за Купата на България, до които "червените" достигнаха.

В отсъствието на Тиаго мястото му зае новото попълнение Стефано Белтраме, който прави добър старт и оставя положителни впечатления. Повече от месец извън игра е и защитникът Раул Албентоса, който има проблем с петата. Той ще е на разположение едва за двубоя с Витоша. Мачът с Берое ще пропусне капитанът Петър Занев, който е с натрупани картони. А кои свои играчи от ЦСКА пратиха под наем до края на сезона вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички