Илич обяви кой резултат от полусезона го "мъчи" и как работи с ръководството


Илич обяви кой резултат от полусезона го "мъчи" и как работи с ръководството
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1942 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич посочи за кой резултат съжалява най-много през изминалия полусезон, какви са целите му с клуба и в какви отношения е с ръководството. Сръбският наставник сподели, че иска да постигне нещо голямо с "червените".

"Доволен съм от свършеното в последните шест месеца в ЦСКА. Изпращаме един отличен полусезон. Първи сме в класирането, минахме и през два кръга за купата. Остава само съжалението за Европа, но все пак мисля, че бяхме достоен и абсолютно равностоен съперник на „Базел“ в квалификациите за Лига на конференциите. Единственото, което ме мъчи, е дербито с Левски, в което те заслужено ни победиха. Това беше най-слабият ни мач", каза Илич за предаването "Код: Спорт".

"Целите ми са най-високи. Достижими ли са, ще покаже времето. В бъдеще имам желание да работя в най-добрите клубове в света, но за мен към този момент най-добрият отбор в света е ЦСКА. Искам и ще опитаме да направим нещо голямо. Скоро ще разберем дали ще успеем", допълни треньорът.

"Имам много добра комуникация с хората от клуба. Важно е да сме на един път, но в същото време е добре в определени моменти да имаме различия. Това мотивира най-вече мен като треньор да работя по-добре. А също така някои мои несъгласия карат тях да мислят различно. Важното е от всичко това в крайна сметка да извлечем най-добрите решения за ЦСКА", категоричен е той. А ето кой роден треньор отписа ЦСКА от битката за титлата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички