ЦСКА с изненадващ ход: Уреди първото зимно попълнение?


ЦСКА с изненадващ ход: Уреди първото зимно попълнение?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11837 0

Ръководството на ЦСКА изглежда си е взело поука относно закъснелите в няколко предходни сезони трансфери и побърза да уреди първия такъв по време на зимната пауза у нас.

"Армейците" са договорили първото си зимно попълнение още през първата седмица на декември, твърди "БЛИЦ". Информацията разкрива, че футболистът е пристигнал в София с агента си, преминал е успешно медицински прегледи и е договорил условията си с клуба.

Очаква се той да бъде официално представен до края на годината или най-късно в началото на 2023-а година. Все още не е ясно името на състезателя, но по непотвърдена информация той е централен защитник.

Това донякъде е изненадващо, предвид факта, че с оглед статистиката, "червените" са с най-солидната отбрана в Първа лига. Те са допуснали едва 9 гола във вратата си в рамките на 18 мача.

Междувременно продължават неуморимите действия на "армейците" за дългоочакваната реконструкция на стадион "Българска армия". От клуба излязоха с любопитно 3D видео и информация относно строежа. Ето какво разкриха те

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички