Илич дава шанс на Чорбаджийски, юноша на Левски и разочаровали досега


Илич дава шанс на Чорбаджийски, юноша на Левски и разочаровали досега
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2737 0

Ръководството на ЦСКА анонсира съставът на "червените" за първата контрола в Австрия по време на летния подготвителен лагер. Съперникът на родния гранд е румънския Ботошани, който завърши на незавидното 12-то място през изминалия сезон.

Саша Илич обаче е ограничен откъм изпълнители във вторник и пуска изключително експериментален състав за контролата от 19:00 часа българско време, която ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Съставът на ЦСКА

Евтимов, Кох, Бучков, Дончев, Вион, Линдсет, Хайнц, Чорбаджийски, Папазов, Александров, Чарлс;

Любопитно е да се отбележи присъствието сред стартиращите на норвежката звезда Тобиас Хайнц, който изпитваше медицински проблеми в края на изминалия сезон и с Турицов съвсем скоро подновиха тренировки. 

Изборът на Илич

На врата стартира рядко получавалият шанс през миналата кампания Димитър Евтимов. Той получава и капитанската лента, макар че при последната му изява за Купата на България да допусна фатална грешка срещу Черно море. 

Асен Дончев се завръща след тежка контузия, а в състава е пълно с български младоци, сред които личат имената на брата на Божидар Чорбаджийки - Георги, завърналият се от наем в Хебър - Марк-Емилио Папазов и Симеон Александров, който пък бе отдаден в Септември. 

Атаката срещу непретенциозния румънски съперник ще води Бисмарк Чарлс, който от много време не се е разписвал, а междувременно бъдещето му с "червените" е под въпрос. 

На резервната скамейка Илич оставя: новото попълнение Орлинов, Петров, Кареасо, Шопов, Антонов, Жабов и завърналият се национал Жираир Шагоян. 

Следете ЦСКА - Ботошани НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички