Фаетон вече разглежда офертата на ЦСКА, НО: Конкуренцията е свирепа


Фаетон вече разглежда офертата на ЦСКА, НО: Конкуренцията е свирепа
Снимка: LAP.BG/ Ilian Telkedjiev

4612 0

В последния час стана ясно, че ЦСКА проявява сериозен интерес към нападателя на втородивиознния Гренобъл - Матиас Фаетон. Според местното авторитетно издание RMC от "Армията" са предложили цели 2 милиона евро трансферна сума, а допълнително биват споменавани и бонуси.

Video edited on Kapwing

Оказва се, че вече националът на Гуадалупе разглежда предложението на родния гранд, макар че едва преди година акостира в алпийското градче. С настоящия си клуб записа 43 двубоя, в които се отчете с 10 гола и 4 асистенции през сезона. 

Съперниците на ЦСКА

Междувременно обаче става ясно, че за правата на 23-годишния таран, роден в парижкото предградие Коломб, проявяват интерес местният Сент Етиен и швейцарският Йънг Бойс. Те обаче още не са отправяли конкретни оферти за играча.

По всяка вероятност играчът не би могъл да си осигури трансфер, ако за него не бъде платена трансферна сума, тъй като има още 2 години договор с Гренобъл. От Transfermarkt оценяват Фаетон на милион и половина евро, така че офертата на ЦСКА надминава очакваната сума.

Вижте всичко около първоначалната оферта на ЦСКА за Матиас Фаетон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички