"Гриша и Дани Ганчеви сгрешиха 1-2 мача този сезон, ЦСКА е фаворит срещу Сепси"


"Гриша и Дани Ганчеви сгрешиха 1-2 мача този сезон, ЦСКА е фаворит срещу Сепси"
Снимка: LAP.bg

2494 0

Братовчедът на собственика на ФКСБ Джиджи Бекали – Джовани, сподели мнението си преди битката между ЦСКА и Сепси във втория предварителен кръг на Лига на конференциите. 

Пред "Дарик Радио" приятелят на родния бизнесмен Васил Божков сподели, че "червените" са фаворит срещу тима от северната ни съседка. Джовани смята, че 31-кратните шампиони на България са изтървали заветната 32-ра титла, след като са сгрешили в 1-2 мача през миналия сезон. 

Румънецът постави висока оценка на Гриша и Данаил Ганчеви, които с опита си в спорта управлявали правилно ЦСКА през последните години.

Мнението на Джовани

"Мисля, че ЦСКА е фаворит срещу Сепси, защото ЦСКА има голямо име, има добър президент. Гриша Ганчев работи в този бизнес около 30 години, може и повече. С неговия син Дани тази година са сгрешили само 1-2 мача, за да не станат шампиони.

Лудогорец имаше шанс и стана шампион тази година. Сепси е отбор, който финансиран повече от Унгария. Има добър стадион, има добри играчи. Сега подписаха с треньор, който беше начело на Волунтари – Чиобатариу, който е добър треньор, но мисля, че ЦСКА има по-голям шанс", обясни Бекали пред родната медия.

Следете контролата ЦСКА - Ботошани НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички