Играчите си спретнаха спаринг след Славия - ЦСКА: Може ли расизъм да го е провокирал? (ВИДЕО)


Играчите си спретнаха спаринг след Славия - ЦСКА: Може ли расизъм да го е провокирал? (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4523 0

Футболистите на Славия и ЦСКА не успяха да сдържат нервите си след 1/8-финалния сблъсък за Купата на България. Напрежението се разви в тунела на стадион "Александър Шаламанов", а към този момент още няма яснота какво точно е провокирало словесния и физическия сблъсък. 

Какво е разочаровало треньора

Пред медиите говори и треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, който обясни, че по време на боя е бил в съблекалнята и няма обяснение какво точно се е случило. Той обаче заяви, че е станал свидетел на голям расизъм по време на целия двубой:

"Расизъм, голям, голям расизъм. Не знам срещу кого беше насочен, но срещу някой от нашите френски или южноамерикански братя. Не беше срещу мен. Маймунски звуци. По моето мнение те не просто са неприемливи, ами нереални в 2023 година в Европейския съюз. Дойдоха напълно непредизвикани. За останалото не знам".

Ще се стигне ли до наказания

Не се знае и дали съдийската бригада е проследила случилото се и дали ще има наказани от двата тима. Още на терена срещата бе много изнервена и бяха показани цели 9 жълти картони, шест от които - за гостите. 

Точно за тях би бил по-голям проблемът, ако има наказани след днешния сблъсък. Причината за притеснението в "червените" редици е предстоящото домакинство на Лудогорец в неделя от 17:45 часа на "Армията", което ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

За бенефиса на "Армията" сръбският треньор с английски паспорт иска да разчита на максимален брой от своите звезди. А вече под голяма въпросителна е несменяемият вратар - Густаво Бусато. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички