Трансферен удар! ЦСКА намери заместник на контузения Брадли Де Нойер


Трансферен удар! ЦСКА намери заместник на контузения Брадли Де Нойер
Снимка: Lap.bg

19934 0

В ЦСКА не стоят със скръстени ръце. На стадион „Българска армия работят усилено по лятната си селекция.

„Червените“ вече са си набелязали и евентуален заместник на Брадли Де Нойер. Тежката контузия на нидерландския краен защитник ще го остави извън строя за около половин година.

Поради тази причина армейците за хвърлили око на левия бек на румънския Сепси Андрес Думитреску. Бившият главен мениджър на "червените" и приближен до собственика Гриша Ганчев - Стойчо Стоилов, е наблюдавал на живо изявите на играча във финала за Купата на Румъния между Сепси и Университатя Клуж на 24 май, твърди изданието „gsp.ro“.

Думитреску е бивш младежки национал на Румъния. Стоилов е получил съдействие да присъства на стадиона в Сибиу от техническия директор на Румънската футболна федерация Михай Стойкица. Последният бе треньор на Литекс през сезон 2000-2001, когато румънският специалист бе начело на ловчанлии.

22-годишният бек играе за Сепси от 2020 година. Той е преминал през школите на италианския Падуа и швейцарския Лугано.

"Дойдоха от ЦСКА София, за да гледат Думитреску. Стойчо Стоилов наблюдава играча от Сепси. Познаваме се от Литекс Ловеч. Той ме помоли предната вечер и каза да го заведа на мача, за да може да види този играч", заяви Михай Стойкица пред "Фанатик".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Георги Дерменджиев каза пред SportLive имаха ли право Лудогорец и ЦСКА да скочат на Кабаков и ВАР и посочи кой ще е шампион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички