Хубчев вика трети цесекар в националния


Хубчев вика трети цесекар в националния
Снимка: БГНЕС

2225 0

Националният селекционер Петър Хубчев планира да изпрати повиквателна на десния бек на ЦСКА Станислав Манолев за следващата световна квалификация срещу Беларус в София на 13 ноември (неделя), съобщава "Тема Спорт".

30-годишният Манолев е един от футболистите, които Хубчев следи в българското първенство. Бранителят постепенно подобрява физическото си състояние, но все още допуска доста грешки в дефанзивен план. Именно негова такава допринесе за гола на Левски в дербито.

Дочакахме: Хубчев почва революция в националния отбор

Хубчев има афинитет към по-опитните и доказани футболисти, а Манолев е именно такъв. Затова и ако е здрав, той ще бъде сред избранниците му още за следващия мач.

Освен Манолев се очаква още един футболист на ЦСКА да бъде повикан - левият бек Антон Недялков. Той бе част от селекцията и за мачовете с франция и Швеция, като записа 90 минути в скандинавската страна. Бранителят е най-постоянният играч на "червените" от началото на сезона.

Божидар Чорбаджийски обаче може и да загуби статута си на национал. Хубчев не се слави като треньор, който залага на млади и неутвърдени имена. Чорбаджийски не получи минути в срещите с Франция и Швеция, за които бе повикан от предишния селекционер Ивайло Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички