Дочакахме: Хубчев почва революция в националния отбор


Дочакахме: Хубчев почва революция в националния отбор
Снимка: БГНЕС

11662 0

Двама от талантите в школата на Берое Атанас Панов и Николай Дросев попадат в плановете на националния селекционер Петър Хубчев, съобщава "Меридиан мач".

Веднага след мачовете на националите с Франция и Швеция стана ясно, че новият треньор на „лъвовете" има амбицията да работи с подрастващите и да е лицето на една цялостна стратегия за излизането на българския футбол от кризата. Една от първите стъпки в тази посока ще бъде подготвителен лагер с млади футболисти, който легендарният ни защитник ще проведе следващата седмица в Сливен.

Хубчев вече е решил какви кардинални промени ще прави в националния

На базата, изградена със заслугата на настоящия отговорник за представителния тим в Изпълкома на БФС Йордан Лечков, Хубчев и неговият щаб ще съберат някои от най-перспективните футболисти до 19 години.

Панов и Дросев са част от отбора на Берое U19, а заедно с тях в групата със сигурност ще попаднат и няколко момчета от школата на Ботев.

Треньорът на пловдивчани Николай Киров преди време направи изявление в подкрепа именно на такъв подход в работата с младите футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички