Мечта, последвана от жесток срив: Какво се случи при последната победа на ЦСКА над Лудогорец на "Армията" (ВИДЕО)


Мечта, последвана от жесток срив: Какво се случи при последната победа на ЦСКА над Лудогорец на "Армията" (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2482 0

ЦСКА и Лудогорец ще се изправят един срещу друг тази неделя (10 декември), за да сложат край на своя есенен полусезон. Двубоят ще бъде с много по-специален заряд, тъй като това ще е последният мач на "армейците" на стадион "Българска армия", преди да започне застрояването му.

В настоящия материал ще Ви припомним за последния успех на ЦСКА над "орлите" на "Българска армия", който дойде на 20 декември 2021 година.

Паметният момент за ЦСКА

Двубоят през 2021 година също бе от важно значение, тъй като определи кой ще зимува на върха през сезон 2021/22. "Червените" успяха да се наложат с минималното 1:0 след гол на капитана Юрген Матей в мач, който бе изпълнен с много борба, напрежение и атакуващ футбол.

След последния съдийски сигнал "червените", водени от Стойчо Младенов тогава ликуваха. Мечтата за спечелването на титлата за пръв път от сезон 2007/08 изглеждаше много близо, но за съжаление във втория дял от кампанията ЦСКА се срина тотално и загуби титлата за сметка на разградчани.

Освен това, "червените" се класираха и на финала за Купата на България, който обаче бе загубен от вечния съперник Левски.

Воденият от Нестор Ел Маестро отбор ще се опита да изпрати "Армията" по подобаващ начин с още една победа над основния конкурент за титлата. Шоуто започва на 10 декември от 17:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички