Още напрежение преди Лудогорец - ЦСКА: Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю


Още напрежение преди Лудогорец - ЦСКА: Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю
Снимка: БГНЕС

1075 0

Голямото дерби на кръга от българската Първа лига е в понеделник (29.11) и противопоставя шампиона и временен лидер в подреждането Лудогорец срещу най-големия му конкурент за трона ЦСКА. Към момента двата тима са разделяни от 4 точки, но "червените" са и с мач по-малко.

Часове преди сблъсъка Ангел Петричев отговори на хаплив коментар на Алън Пардю към Домусичев и Лудогорец. За целта бе използван личния профил на разградчани в социалната мрежа Фейсбук. Ето и какво бе написано там:

"Шеф на Лудогорец: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?

С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.

Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?, попита изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев".

Домакин на срещата ще е Лудогорец, което може да се окаже от решаващо значение, тъй като в отчайващо дълъг период ЦСКА не се е разписвал в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички