Още напрежение преди Лудогорец - ЦСКА: Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю


Още напрежение преди Лудогорец - ЦСКА: Петричев защити Домусчиев и нападна Пардю
Снимка: БГНЕС

2162 0

Голямото дерби на кръга от българската Първа лига е в понеделник (29.11) и противопоставя шампиона и временен лидер в подреждането Лудогорец срещу най-големия му конкурент за трона ЦСКА. Към момента двата тима са разделяни от 4 точки, но "червените" са и с мач по-малко.

Часове преди сблъсъка Ангел Петричев отговори на хаплив коментар на Алън Пардю към Домусичев и Лудогорец. За целта бе използван личния профил на разградчани в социалната мрежа Фейсбук. Ето и какво бе написано там:

"Шеф на Лудогорец: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?

С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.

Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?, попита изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев".

Домакин на срещата ще е Лудогорец, което може да се окаже от решаващо значение, тъй като в отчайващо дълъг период ЦСКА не се е разписвал в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички