Христо Янев: Никой няма да ни пусне в "Б" група без борба


Христо Янев: Никой няма да ни пусне в "Б" група без борба
Снимка: БГНЕС

1412 0

Трябва да има битка, борба, никой няма да ни даде наготово да влезем в Б група, обяви треньорът на ЦСКА Христо Янев след загубата с 0:1 в контролата със Спартак (Плевен).

"Познавам обстановката във В група, не подценяваме съперниците. Напълно наясно съм с каква схема ще играя, тя ще бъде съобразена с противника и с определения мач. На този етап съм напълно доволен от това, което видях днес, предстои ни много тежка работа, за да направим нещата така, че да задоволяваме публиката и да постигнем целите си“, заяви Янев.

Относно феновете и побоя между тях, Янев заяви „Трябва да им благодарим за подкрепата, те са един от най-важните фактори отборът да върви напред. Бих им казал да имат вяра и доверие на това, което се прави. Имаме нужда от тях. Мисля, че това е правилният път. Трябва да работим много с млади момчета, с български момчета. Това е правилният път. Трябва да има доверие между треньорски щаб и играчи“, продължи треньорът.

„На този етап оставаме на лагер в Тетевен, имаме контролен мач в София с Оборище. Ще направим втори лагер в България, но не е уточнено къде. Трябва да бъдем толерантни към всеки един от футболистите на ЦСКА, те са подложени на тежки тренировки. Всички са пренатоварени, защото работят на много високи обороти. Показват ми невероятна воля и характер. Имаме проблеми с Васко Попов. Момчил Цветанов преценихме да не го използваме днес, на първо място е здравето на футболистите“, каза още той

Относно евентуалното привличане на Антон Карачанаков и Янаки Смирнов, Янев отговори: „Лично разговарях и с двамата, тяхното желание беше различно и това се случи. Решението е тяхно и го приемам. За Владислав Романов изчакваме на този етап. Завръщане в професионалния футбол не може да стане само с юноши, трябва да има сплав между опитни и млади футболисти. Опитваме се да бъдем коректни към всички. Момчетата, които са тук са най-доброто, с което разполагаме“, завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички