Нападател без гол за ЦСКА си намери отбор в Хърватия


Нападател без гол за ЦСКА си намери отбор в Хърватия

1288 0

Нападателят Стефан Николич, който с екипа на ЦСКА не успя да се разпише нито веднъж за шест месеца, си намери нов отбор. Той подписа с хърватския слабак Истра. Миналият сезон тичмът от Пула завърши на предпоследно място в местната първа дивизия.

Преди да дойде в ЦСКА черногорецът игра да Поли Тимишоара и Стяуа. Сега той отново можеше да се завърне в румънското първенство. Николич води преговори с Поли Тимишоара и Данамо (Букурещ). И на двете места обаче се отказаха от него заради скандалния му имидж. Нападателят си пада по нощния живот, а като футболист на Стяуа беше снимам как повръща пред прозореца на такси.

В крайна сметка Николич си уреди отбор близо до родния си град Никшич, установявайки се в курорта Пула, разположен на брега на Адриатическо море, където нощния живот тече с пълна сила, отбелязва румънската преса.

193-сантиметровият футболист ще бъде трениран от бившия хърватски национал Игор Памич, който също впечатлява със сериозни габарити. Той е висок 191 см и доста натежал след края на кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички