Хебър пусна билетите за мача с ЦСКА и внесе важни уточнения за феновете на "червените"


Хебър пусна билетите за мача с ЦСКА и внесе важни уточнения за феновете на "червените"
Снимка: Lap.bg

8585 0

Ръководството на Хебър Пазарджик обяви официално, че в днешния 2 май стартира продажбата на билети за домакинството на ЦСКА от 29-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Георги Бенковски" е на 4 май, от 18:00 часа!

"Зелените" уточняват, че привържениците на "армейците" "ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора "Г"" и допълват, че "с превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на "червените", ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор!".

Междувременно от ЦСКА съобщиха, че ръководството на Хебър (Пазарджик) отпусна 1200 билета за привържениците на „червените“. Цената на входните талони  е 10 лева.

От Хебър "приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното".

Ето какво гласи цялата публикация:

"Хебър пуска във вторник продажбата на билетите за предстоящия двубой с ЦСКА.

Мачът е от XXIX кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък, 4 май, от 18 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик.

Желаещите да се снабдят предварително с входни талони могат да направят това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на срещата и вратите на стадиона. Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5 март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва: тези за сектор “В” и “Б” от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор “А” от касата до фитнеса. Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора “Г”, който е за гости.

С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на “червените”, ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор!

От ФК Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети. От Управата на Хебър приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 години влизат с придружител, декларация и без билет".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА без двама за гостуването на Хебър в Пазарджик, Саша Илич получи и 1 добра вест!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички