Саша Илич: Първото полувреме играхме срещу вятъра, имаме играчи с проблеми


Саша Илич: Първото полувреме играхме срещу вятъра, имаме играчи с проблеми
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3823 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след поражението с 1:2 от Черно море на четвъртфиналите за Купата на България. Сърбинът призна, че с толкова груби две индивидуални грешки се е получило непосилно да бъде търсена победата срещу варненци.

"Когато направим две толкова големи индивидуални грешки, така стана, че не успяхме да победим Черно море. Това е турнирен мач, първото полувреме искам да кажа, че играхме и срещу вятъра, второто полувреме играхме по-добре и направихме стихиен натиск.

Това трябва да ни бъде като обеца на ухото и да си извадим поуките, за да не го повтаряме в първенството" - започна Илич, споделяйки, че въпросното поражение трябва да служи като урок за срещите в шампионата.

Той насочи вниманието си и към липсите, с които ЦСКА е влязъл в мача откъм проблеми с играчи. Все пак завърши философски, като призна, че нито една загуба не е хубава, но от всяка може да се научи нещо.

"Липсваше ни Назон, който първо беше с националния, после беше болен и не тренира на пълни обороти. Бисмарк и Бамба се възстановяват още, Туфегджич е контузен също.

Нито една загуба не е хубава, но от всяка загуба може да се научи много. Отпаднахме от борбата за един трофей, но ни остана още един и ще се борим" - сподели Илич. Героят за Черно море пък призна как цяла седмица са говорили, че ще пристигнат и бият ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички