Губи ли шанс ЦСКА? Отбори от цяла Европа ще се борят за впечатлил в Първа лига


Губи ли шанс ЦСКА? Отбори от цяла Европа ще се борят за впечатлил в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7926 0

ЦСКА по всичко личи, че трудно ще успее да върне бившия играч на Берое Гаюс Макута в Първа лига през предстоящия летен трансферен прозорец, каквито предположения имаше в началото на месеца. 

Причината е, че към правата на оценения на около 2 милиона евро африканец са се прицелили отбори от цяла Европа. В Турция вестник "Милиет" подчертава, че определяният за бъдещ шампион на страната - Галатасарай, се е прицелил към играча на Боависта.

Висок интерес

Авторитетното издание RMC Sport споделя, че Макута бива изкъсо наблюдаван и от няколко френски отбори. Междувременно интерес не отсъства и от клуб от Англия и Лече от Италия, които дори са се свързали с агентите на футболиста.

Настоящ контракт

През изминалата зима се смяташе, че и Лудогорец го иска, а за Берое записа 39 мача, в които се отчете с 11 гола и 4 асистенции в близкото минало. Последва трансфер в Брага, а сега конгоанецът има сигурен контракт за още поне една година в настоящия му тим.

Ето какви бяха последните информации около ЦСКА и Гаюс Макута!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички