ЦСКА ще иска 2 милиона евро за голмайстора си Дюкенс Назон


ЦСКА ще иска 2 милиона евро за голмайстора си Дюкенс Назон
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2783 0

Родният гранд ЦСКА е определил цената на своя голмайстор Дюкенс Назон, информира "Тема Спорт". Хаитянинът прави много силен сезон и няма яснота дали ще остане при "червените" и през следващата кампания.

Според гореспоменатия източник 29-годишния стрелец прави страхотно впечатление и неминуемо ще предизвика интереса на чуждестранни клубове към него през лятото. "Червените" обаче нямат намерение да го дават току-така и са му поставили минимална цена от 2 милиона евро.

Очаква се, че на "Армията" със сигурност ще подсилят нападението си след края на сезона. Бъдещето на цели трима офанзивни играчи от тима продължава да е несигурно. Има вероятност Дауда Бамба, Бисмарк Чарлс и Радослав Живков, които са преследвани от контузии, да си тръгнат през лятото.

През летния трансферен прозорец ЦСКА ще търси алтернатива на Назон, с която Саша Илич в момента не разполага. Ако се стигне до евентуална продажба на хаитянина, то тогава ще се наложи привличането на двама нови нападатели. "Армейците" все още не са откупили и правата на Маурисио Гарсес, който е преотстъпен в тима от Бруске, който се подвизава в третото ниво на бразилския фубтол.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на ЦСКА с безценна победа извън терена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички