Гриша Ганчев плаща - ФИФА вдига забраната: ЦСКА с новите срещу Локомотив София?


Гриша Ганчев плаща - ФИФА вдига забраната: ЦСКА с новите срещу Локомотив София?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4139 0

Българският гранд ЦСКА е все по-близо до това да преодолее наложената от ФИФА забрана за картотекиране на нови футболисти, твърди "Блиц".

*Припомняме, че тя стана официално факт на 1 февруари и на този етап "армейците" все още не могат да регистрират зимните си попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено.

Изданието пише, че тази сутрин (9 февруари) Гриша Ганчев е извършил банков превод към заинтересованите лица, с който са погасени част от задълженията към Юнес Бенжелюн и компания.

Допълва се, че в Борисовата градина очакват ФИФА да вдигне забраната за картотекиране най-късно до идния петък, 11 февруари.

Футболистите на Стойчо Младенов стартират пролетния дял от Първа лига на 13 февруари (неделя) с гостуване на Локомотив София в отложен мач от 4-ия кръг на първенството. Къде ще се проведе този сблъсък и какви са цените на билетите за него - вижте тук

Ако информацията е вярна, то ЦСКА най-вероятно ще може да разчита на новите си играчи в битката срещу "железничарите". "Армейците" са на второ място във временното класиране с 40 точки - две по-малко от Лудогорец (при равен брой мачове).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички