Ин-ян за ЦСКА с травмата на Тибо Вион


Ин-ян за ЦСКА с травмата на Тибо Вион
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1723 0

Установи се каква е травмата на поливалентния футболист на ЦСКА – Тибо Вион. Световният шампион с младежкия национален отбор на Франция трябваше да понесе изключително циничен шпагат в гръб от Пиер Фебли от Царско село в контролна среща, играна на „Българска армия“, която завърши при резултат 3:0 за „червените“.

След малко повече от час игра италианският полузащитник на „царете“ влезе много грубо в краката на Вион в центъра на терена в ситуация, в която играчът на Царско село нямаше възможност да продължи атака за своя отбор.

Вион се свлече на терена на „Армията“, след което дойде медицинският щаб, с чиято му помощ той напусна очертанията. Играчът на ЦСКА не успя да получи нужната помощ на стадиона и трябваше да бъде откаран към столична болница с линейка.

След установената помощ стана ясно 24 часа по-късно, че халфът на ЦСКА е с разкъсани връзки на глезена след приятелския мач. Положителната новина за играча е, че няма счупване, но две от връзките на футболиста са наранени.

Предстои консултация на лекарския щаб на ЦСКА с водещи специалисти по темата, а след това ще се разбере за колко време Стойчо Младенов няма да може да използва 28-годишния французин. А каква прекрасна новина съобщи бивш нападател на ЦСКА, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички