ЦСКА разкарва лятно попълнение с едва 2 минути в Първа лига


ЦСКА разкарва лятно попълнение с едва 2 минути в Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1950 0

Неприятен развой в кариерата си търпи един от чуждестранните играчи на ЦСКА. Става дума за халфа Жуниор Нзила, който бе привлечен в тима от Любослав Пенев през лятото. По всичко личи, че той няма бъдеще на стадион "Българска армия".

Настоящият треньор Стойчо Младенов показа отношението си към французина, като го остави в София по време на зимния лагер на тима в Турция. Нзила записа само 2 мача в шампионата с червената фланелка, но в тях остана на терена едва 2 минути, припомня "Тема спорт". Той бе използван като тактическа смяна при победите над ЦСКА 1948 и Черно море. 20-годишният футболист записа и едно полувреме за Суперкупата.

От ЦСКА още не са излезли с позиция по казуса с него - мълчат както спортно-техническия щаб, така и от ръководството. Предполага се, че в момента се търси решение за бъдещето му. Ето от какво е недоволен треньорът Стойчо Младенов към днешна дата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички