Грешниците срещу Струмска слава отнесоха здраво конско


Грешниците срещу Струмска слава отнесоха здраво конско
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1160 0

Играчите на ЦСКА подновиха тренировки вчера след ден почивка. Половин час преди заниманието отборът беше събран в съблекалнята от треньора Стамен Белчев и главния мениджър Стойчо Стоилов, пише "Тема Спорт". Двамата дръпнаха здраво конско на футболистите, като ги скастриха след загубата от Струмска слава (2:3) в контрола.

Критиките обаче не бяха заради крайния резултат, а за поведението на голяма част от играчите в мача. Стоилов и Белчев са заявили, че подобен лежерен подход и подценяване са срам за традициите на клуба и не бива да се повтарят, без значение дали в контрола или официален двубой.

Двете водещи спортно-технически фигури на няколко пъти повишиха тон на играчите, като конското продължи малко повече от 15 минути, пише изданието.

Белчев пусна срещу Струмска слава смес от основни футболисти и такива, които получават по-малко минути. Почивка беше дадена на Пинто, Енрике и Каранга. Почти всички играчи на "червените" разочароваха, като бракът в действията им бе доста голям, а в офанзивен план бяха създадени твърде малко опасни ситуации.

В сряда към отбора ще се присъединят националите. Манолев, Бодуров и Чорбаджийски, които бяха част от представителната селекция, Десподов беше както при мъжете, така и при младежите, Стойчо Атанасов и Александър Георгиев също бяха с формацията до 21 г. Вратарят Черниаускас пък е бил повикан по спешност в селекцията на Литва за контролата с Армения днес от 18:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички