Белчев: Каранга и миналата година "режеше глави", но не го наказаха


Белчев: Каранга и миналата година "режеше глави", но не го наказаха
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1532 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призова да не се стига до истерия относно ситуацията с нападателя на "червените" Фернандо Каранга. Както е известно, бразилецът бе наказан за един мач след обидните му жестове към съперника в двубоя с Левски. Каранга ще пропусне срещата с Ботев (Пловдив).

"Няма нужда от тази истерия около Каранга. Не го оправдавам, имах разговори с него. Той няма нищо против никого с тези жестове, просто плод на емоция след головете му. Миналата година пак правеше този жест, но тогава никой не обръщаше внимание и не го наказаха, а сега явно пречи на някой", коментира Белчев след загубата от Струмска слава в контролен мач.

"Най-вероятно Бланко ще замести Каранга. Бланко работи много в тренировъчния процес и по време на мачовете. Трудно някой ще запълни празнината, оставена от Каранга, но ще направим всичко възможно да не се усети", обеща той.

Специалистът не бе никак доволен от видяното в мача днес. "Червените", които бяха без доста от титулярите си, отстъпиха с 2:3 на втородивизионния си съперник.

"Дадохме игрови минути на момчетата, които по-рядко играят в официалните мачове, но това, което те показаха, не е това, което на мен ми се иска", заяви Белчев. Относно португалеца Укра, който игра срещу Струмска слава, той заяви: "Укра е много опитен футболист, но му трябва още време, за да влезе в оптимална форма".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички