Истерия за билети за юбилея на ЦСКА, мачът ще бие рекорд


Истерия за билети за юбилея на ЦСКА, мачът ще бие рекорд
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА-София

2590 0

Истинска истерия за билети за юбилея на ЦСКА настъпи вчера. Пропуските бяха пуснати в продажба в 14:00 часа, а нетърпеливите фенове започнаха да ги разграбват буквално секунди по-късно. Само за 3 часа привържениците вече бяха изкупили или запазили над половината от капацитета на сектор А. Заетите места на централната трибуна надхвърляха 2000, пише "Тема Спорт".

Много солиден брой билети бяха продадени или резервирани и за сектор Г. Интересът към В обаче отстъпваше на другите две трибуни, но също беше доста солиден.

Цената на билетите за сектори А и В е 19,48 лева. За сектор Г е 7 лева, а за ВИП-а – 1948 лв. Очаква се посещаемостта на юбилея да надхвърли тази от финала за Купата на България с Монтана (1:0) през 2016 г. На 5 май е много вероятно да присъстват 40 000 зрители.

ЦСКА ще отпразнува 70-годишнината си на националния стадион "Васил Левски". За подготовката на юбилея се грижи специално наета фирма, както и синът на Гриша Ганчев - Данаил. Според настоящия план празненствата ще стартират в 18:00 часа, а от 20:00 "червените" посрещат Лудогорец в мач от 33-ия кръг.

Първоначалната идея е била да се стартира с шоу двубой или официален такъв в 16:00 ч., а кулминацията на празника да е голям концерт след 20:00 часа. Заради програмата на първенството обаче са били нанесени корекции в плановете за юбилея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички