"По-важно е от всичко": Майкъла за спомените от старата и надеждите за новата "Армия"


"По-важно е от всичко": Майкъла за спомените от старата и надеждите за новата "Армия"
Снимка: принтскрийн

1128 0

Бившият футболист и изпълнителен директор в ЦСКА - Георги Илиев, коментира най-актуалната тема около клуба, а именно - последния мач и старта на дългоочакваната реконструкция на стадион "Българска армия".

Момент за историята

На "червените" предстои да изпратят своя дом към така очакваното му реновиране в дерби срещу Лудогорец. Срещата ще се състои в неделя (10.12) от 17:45 часа.

Дни преди нея Майкъла си спомни за паметните мигове в Борисовата градина. Пред "Мач Телеграф" той заяви, че няма да си вземе нещо за спомен от съоръжението, но определи момента като "по-важен от всичко останало".

Какво каза той?

“С ЦСКА имам много любими мачове, които съм изиграл на „Армията“. Ние на „Армията“ тези мачове ги печелихме без проблеми. Най-големите сме ги играли на „Васил Левски“ пред 70 000 зрители", върна се към миналото Илиев и продължи за славните "червени" години.

"На „Армията“ биехме, който си искаме и когато го хванем. Не мога да определя един конкретен любим мач. Броехме си само европейските, защото в България биехме всеки. Не им обръщахме внимание на тези мачове от първенството. На „Народна армия“ не сме имали никога проблеми. Когато отстраняваш Нотингам, Ливърпул и Монако, какво да говорим за българското първенство? Нашият отбор беше на ниво Европа, а не на ниво България", добави той и обърна внимание към заслугите си в Борисовата градина.

Моето любимо място от онези години беше долу на терена. Всичко друго е за феновете. Любимо ми беше, когато минавахме през Добри домакина да си вземем екипа и да излезем на терена. Това, което съм направил в ложата като изпълнителен директор, говори достатъчно за това, което съм дал на ЦСКА, след като съм приключил с футбола. Всичко това горе. Сега темата е нов стадион. Важното е да направим нов стадион и да станем шампиони. Това е по-важно от всичко", завърши Майкъла.

Междувременно "червените" казаха дали ще пуснат допълнителни билети и обявиха програмата си за неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички