Готви се грабеж за званието "Футболист на годината"?


Готви се грабеж за званието "Футболист на годината"?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4723 0

Страстите около връчването на "Златната топка" на Лука Модрич все още не са отминали, като мнозина са несъгласни с неговия избор, а още по-малко с отреденото 5-о място на Лионел Меси. Подобен спор се оформя и в българския футбол, след като Венцеслав Стефанов обяви пред "Меридиан Мач", че се води сериозна кампания Кирил Десподов да спечели званието "Футболист №1 на България".

"Води се пропаганда Кирил Десподов да изпревари Георги Петков за Футболист N1 на България. Причината за това е, че от ЦСКА искат да го продадат и да изкарат още по-добри пари от него", атакува президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред "Маридиан Мач" и обоснова думите си.

"Какво спечели Десподов и какво Петков през годината? Кирил – нищо, а Гошо донесе първи трофей на Славия от 22 години. Счупи всички рекорди в националния отбор. Нека всеки си гласува както иска, но безспорно най-заслужилият през годината е Петков. Ние обаче не драпаме той да спечели, защото така или иначе не можем да го продадем на тази възраст", добави Стефанов.

Между двамата футболисти избухна и сериозна вражда след мача между Славия и ЦСКА преди седмица - как ще разрешат Петков и Десподов проблема и какъв е той вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички