Петрович: Какво като са ме нападнали феновете на Левски? Това си е техен проблем


Петрович: Какво като са ме нападнали феновете на Левски? Това си е техен проблем
Снимка: БГНЕС

2298 0

Новият главен консултант на ЦСКА Люпко Петрович разкри каква ще бъде точно неговата работа в клуба и какви ще са целите пред "червените". Също така коментира и настроенията сред привържениците на Левски за неговото назначение на "Армията". 

"Имам такива амбиции, аз съм работил по целия свят, на четири континента и в над 20 отбора. Работил съм винаги моят отбор да е шампион и да печели мачовете си. В Цървена Звезда, в Левски съм работил по такъв начин, така ще работя и в ЦСКА. Моята главна задача сега е да работя за ЦСКА и да направя всичко възможно за титлата. Не мога да говоря сега, не познавам нито футболистите, нито нищо. Говорили сме за другите неща, коментираме с Ел Маестро, не сме говорили кой да играе, кой не. Все още не познавам 100% от футболистите", сподели Петрович след дербито с Лудогорец.

"Днес беше много обективно съдийството, отколкото със Славия. Тогава не даде съдията пет дузпи, както и два червени картона за противника. Днес са малки грешките, но мисля, че беше много по-различно срещу Славия", добави сърбинът.

"Какво като са ме нападнали феновете на Левски? Това си е техен проблем. Аз да се усещах добре в Левски преди, не бих си тръгнал. Тогава подадох оставка след 10 мача без нито една загуба. Имаше хора, които ме търсеха, но просто казах: "Стоп!". Това беше", заяви Петрович.

А какво заяви легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо за това назначение - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички