Хубчев с интересно решение за проблема между Десподов и Петков


Хубчев с интересно решение за проблема между Десподов и Петков
Снимка: БГНЕС

2589 0

Селекционерът на България Петър Хубчев направи много любопитен коментар по повод скандала между Георги Петков и Кирил Десподов след срещата Славия - ЦСКА. Специалистът каза, че даже го адмирира, защото всеки трябва да защитава клуба в рамките на феърплея и позволеното.

"Гледах и друг скандал между две момчета, които сме викали. Антон Недялков и Кристиян Малинов нещо имаха пререкания. Когато това е в рамките на феърплея и позволеното, даже искам такива спорове. Всеки един от тях трябва да е готов с всички позволени от правилника на футбола средства да защитава клуба си. Иначе, за мен, той не е истински човек и футболист, ако подвие опашка или се предаде че някой му казал нещо", заяви Хубчев пред Канал 3. 

Това отношение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще имат проблеми. Може и да не съм прав, може и да има проблеми, но за себе си съм сигурен, че няма да има никакви проблеми. Даже обратното. Вчера на шега се обадих на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи. Ако тези момчета бъдат извикани, вече знам кой с кого ще спи в тези две стаи. Едната е за Десподов и Георги Петков, а другата е за Недялков и Кристиян Малинов”, коментира още Петър Хубчев.

А какви наказания отнесоха Десподов и Петков - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички