"Готов съм да дам живота си за ЦСКА": "Армейците" разкриха прекрасната си идея за екипите за предстоящия сезон


"Готов съм да дам живота си за ЦСКА": "Армейците" разкриха прекрасната си идея за екипите за предстоящия сезон
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1305 0

ЦСКА продължава да работи по своя маркетинг. "Червените" разкриха прекрасна идея за екипите си за предстоящия сезон, свързана с една от най-великите фигури в историята на отбора Манол Манолов - Симолията.

Както вече стана ясно клубът "скъса" договора си с досегашния си партньор "Адидас" поради некоректност и се присъедини към екипа на италианския бранд "Macron". "Армейците" показаха част от новото облекло и загатнаха за наистина качествен продукт. 

Публикуваме написаното от "червените" без редакторска намеса:

"С екипа тази година искаме да се върнем към корените – на отбора, на страната, на историята. За да бъде специален, обърнахме внимание на специални хора и символи, характерни за ЦСКА и България.

В следващите няколко дни ще ви разкриваме детайли от него, както и посланията зад всеки един от тях. Целия екип ще ви покажем в събота, точно в 19:48 ч.

“Винаги съм играл мъжки и без страх, готов да дам живота си за ЦСКА!”

Цитатът е на Манол Манолов – Симолията, част от първия шампионски отбор на ЦСКА, рекордьор по титли с „армейците”, първенец и като треньор.

Едно от първите имена, които се появяват в съзнанието ни, няма как да не е на Манол Манолов – Симолията. Футболист, треньор, шампион. Но не само. Човешките качества, които отличават Симолията, са онези добродетели, които клубът ни трябва да следва, които са в сърцевината на идеята още от създаването му. Неслучайно единственият футболист в историята, който излиза на терена със звание „полковник”, Манолов е символ на честност, морал, достойнство, мъжество – всичко онова, с което истинският армейски дух се отличава. Ние като клуб имаме дълг да опазим тези ценности и да ги поставим отново на дневен ред в свят с объркан морален компас, в който често всички се губим.

Пътят на Симолията е този, който искаме да следваме", написаха от клуба.

Ето с кои отбори ЦСКА ще премери сили по време на своя лагер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички