Феновете на ЦСКА се активизираха, "подготвят" списък с трансферни цели за лятото


Феновете на ЦСКА се активизираха, "подготвят" списък с трансферни цели за лятото
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3090 0

Феновете на ЦСКА се активизираха след назначаването на Саша Илич за наставник на представителния тим, както и появилите се информации за редица нови попълнение в "червените" редици

По-голяма част от привържениците са доволни от решението на ръководството, но се надяват сръбският специалист да получи достатъчно време да развие идеите си, докато има и такива, които, все още, тъжат за част от бившите наставници. 

Жадуващите за успехи симпатизанти започнаха да правят и импровизиран списък с трансферни цели на клуба, който обхваща доста футболисти от родния елит, било то български или чуждестранни. 

На първо място феновете искат да бъдат върнати юноши като Митко Митков, Йоан Бауренски и Мартин Смоленски, които бяха преотстъпени в различни родни тимове. Най-сериозно внимание получава стражът на Славия Светослав Вутов, който впечатлява с изявите си и е изкъсо следен от "Българска армия". Преди време Венци Стефанов обяви публично интересни ултиматуми за продажбата на младия българин. 

Левият защитник на Ботев Пловдив Па Конате също е оставил добри впечатления в "армейските" привърженици, тъй като е единственият чужденец, който е по-коментиран от родния елит. Дали появилите се информации се отнасят за него - въпрос на време е да разберем. 

Феновете на ЦСКА не пропуснаха да спекулират и за "договорения" младежки национал и, че, може би, става въпрос за 20-годишния Станислав Шопов, който към момента се състезава за нидерландския Хееренвеен. Той акостира през миналото лято от Ботев Пловдив, но още не е записал първи официален двубой. 

Вижте къде ще се подготвят "червените" през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички