ЦСКА се подсилва с петима нови, първите се очакват до дни


ЦСКА се подсилва с петима нови, първите се очакват до дни
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

4600 0

ЦСКА се очаква да започне лятната подготовка в Панчарево с петима нови футболисти, съобщи БТА. Запознати са споделили пред държавната агенция, че "червеното" ръководство вече е договорило  български младежки национал, ляв бранител от Франция, двама чуждестранни офанзивни полузащитници, както и колумбийското крило Данило Асприля, който е добре познат на родната сцена.

Играчите са одобрени от новия наставник Саша Илич, който официално бе обявен в последните часове. Междувременно "армейците" са по стъпките на още двама футболисти, а единият е българин. Сръбският наставник държи всички футболисти с договори да започнат подготовка, защото иска да прецени качествата им лично, а в процеса на работа ще реши кои да останат.

Илич държи много и на "червената школа", на която ще обърне внимание още от първите дни. Той ще се запознае с талантите и ще включи най-добрите от тях в тренировките на представителния отбор, с мисълта да ги  интегрира постепенно в състава.

ЦСКА до този момент обяви официалната раздяла с Греъм Кери, Жуниор Нзила и Ахмед Ахмедов, а договорът на Брадли Мазику изтече и той ще продължи кариерата си по всяка вероятност във Франция.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички