Жорди Кайседо отсече: Фулъм не е единственият клуб, който ме иска


Жорди Кайседо отсече: Фулъм не е единственият клуб, който ме иска
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1880 0

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо даде интервю пред радио в Еквадор, с който ще участва на Световното първенство в Катар в края на тази календарна година. 24-годишният играч се включи към състава на „Ел Три“ в САЩ, където страната му ще изиграе приятелски срещи с Нигерия, Мексико и Кабо Верде. 

"Визата ми създаде леки проблеми, затова не ме повикаха, но сега всичко е наред и съм част от отбора", каза той за „ABC Deportivo“ по радио „Retumba“.

"Мечтата ми е да играем на Световно първенство и да се класираме напред. Професорът (Густаво) Алфаро е опитен наставник, който ни мотивира като ни страст и отдаденост. Необходимо е да извлечем максимално много от контролите преди Мондиала в Катар", сподели асът на ЦСКА. 

Той коментира и нестихващия интереса от други клубове след успешния сезон в Първа лига. "Има няколко запитвания за мен, не само от Фулъм в Англия, но това оставям на моя агент, концентриран съм върху националния отбор.

"Лелеяната ми цел да играя в Премиера, кой футболист не би се радвал на тази възможност. Вече се адаптирах съм към Европа, така че ще видим“, завърши еквадорецът.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА се подсилва с петима нови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички