Гошо Петков в ЦСКА? Било му все едно дали там, или в Левски - каза защо отишъл при "сините"


Гошо Петков в ЦСКА? Било му все едно дали там, или в Левски - каза защо отишъл при "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11016 0

Дългогодишният вратар на Славия - Георги Петков, разкри, че се е разминал във времето с един от големите си съперници на терена. Оказва се, че "белите" в един момент за избирали за стража между ЦСКА и Левски. 

В крайна сметка 47-годишният страж натрупа 10 години като футболист на "Герена", в които изигра над 200 срещи. Петков е благодарен за получения шанс и не е имал претенции в кой клуб ще акостира. Ръководителите в Славия са избрали сделката със "сините", разказва активният играч пред "Блиц".

Признанието на Петков

"Имаше интерес от ЦСКА, но решенията единствено ги взимаше ръководството на Славия. Аз нямах право и претенции, защото хората ми подадоха ръка, видяха нещо в мен и където ги устройваше най-много - там заминах", призна ветеранът. 

Колко често продължава да играе

И в напреднала спортна възраст - стражът остава близко до клуба на сърцето си и тренира ежедневно. Той продължава да подържа форма и да дава ценни съвети на Светослав Вуцов. 

Прави впечатление, че от началото на настоящия сезон има само един двубой, в който е взел участие. Неговото включване дори беше символично, но и това не помогна. През октомври Славия опита да се спаси с Петков от поражение, но вижте какво се провали пред "белите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички