"ЦСКА не може да играе за равен с Лудогорец": Александър Станков с ценни съвети


"ЦСКА не може да играе за равен с Лудогорец": Александър Станков с ценни съвети
Снимка: БГНЕС / Колаж на Actualno.com

8332 0

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, направи коментар преди заключителните три срещи на "червените" през календарната година. На 31-кратните им предстоят двубои със Славия и Лудогорец за шампионат, а на "белите" ще гостуват и за Купата междувременно.

Опитният специалист е категоричен, че "червените" трябва да се хвърлят за победа и в техните сметки не трябва да влиза евентуалното равенство. Припомняме ви, че на 10-и декември се очертава да се проведе и последната среща на стадион "Българска армия" за всички времена. 

Коментарът на Станков

"Двубоите до края на годината няма да са решаващи за титлата, но мачът с Лудогорец ще бъде определящ за това как ще продължи да се развива ЦСКА. Много вероятно е тези два отбора да се борят за първото място до последния кръг. Черно море няма да издържи. Така че пак ще има, както казва Гриша Ганчев, фотофиниш…

Абсурд равенството да влиза в плановете за 10-и декември. Такива сметки са самоубийствени. ЦСКА трябва да е смел, доминиращ… Аз поне искам да го видя такъв. Изнесен високо, атакуващ и подчертавам – много, много смел. Започнеш ли да мислиш просто да не загубиш, си обречен", категоричен е бившият наставник на клуба. 

Вижте колко билети са продадени за ЦСКА - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички